Lär dig mer om Skolon i våra webinars!

På begäran kommer vi att under året hålla webinars, där du får möjlighet att lära dig mer om Skolon. Det är fritt för alla i skolans värld att delta och självklart är det helt utan kostnad. Vi inleder med ett par datum redan nu i mars och april och det finns två spår att välja mellan:

1. Introduktion till Skolon
I det här webinarspåret kommer vi att gå igenom bakgrunden och idén bakom Skolon och hur den omvandlats till användbara och tidssparande funktioner för dig som lärare. Det innehåller också en demonstration av Skolon, där vi går igenom de viktigaste funktionerna. Efter demonstrationen kommer vi att hålla en Q&A, där du får möjlighet att ställa frågor som du undrar över.

Följande datum går att boka nu:
Tisdagen den 22/3 – kl 14.00
Torsdagen den 31/3 – kl 09.00
Tisdagen den 5/4 – kl 15.00
Fredagen den 15/4 – kl 09.00


2. Administratör och teknik

Teknikspåret är för dig som har administratörs-konto och är intresserad av att lära dig mer om hur ni som skola/kommun/koncern kommer igång med Skolon. Vi kommer tillsammans att gå igenom de olika typerna av integrationer som finns, lära dig mer om hur licenshanteringen fungerar, samt en demo av administratörssidan. Även här kommer vi att hålla en Q&A i slutet av demonstrationen.

Följande datum går att boka nu:
Torsdagen den 31/3 – kl 15.00
Tisdagen den 5/4 – kl 09.00
Fredagen den 15/4 – kl 15.00

Varmt välkommen med din anmälan!
Ditt intresse anmäler du här.

Lämna ett svar